Meny
Handlevogn 0

Ivory Goddess 60 min - lysnende behandling av pigmentflekker og ujevn hudtone

En lysnende behandling som reduserer intensiteten av pigmentflekker og jevner ut hudtonen. Huden får fuktighet og blir myk og deilig. De mørke flekker blir redusert, huden blir synlig lysere får en naturlig utstråling.

Fjern makeup og rens huden

Rense hud og fjerne øyesminke med Cleansing Beauty Milk

Gjenta renseprosess med Face Cleansing Cream

Gå over huden med bomullspads med Gentle Tonic Water

Peeling

Velg den Hormeta peelingen du ønsker å bruke:

Enzymatic Peeling (enzym peeling): Drypp noen få dråper direkte på huden og masser det inn i huden. Ikke drypp i hele ansiktet først for da vil du ikke rekke å massere det inn overalt før det har trekt inn så det er best å ta et område av gangen; drypp og masser, drypp og masser. La virke i 5-10 minutter. Kan med fordel kombineres med Vapozon. Vaskes av med vann. Kan brukes på alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Gentle Exfoliating Peeling (mekanisk peeling): Påfør tynt lag på grundig renset ansikt og hals, la virke i 1-2 minutter, gni av peelingen. Fjern rester med Gentle Tonic Water på en bomullspad.

Exfoliating Detox Mask (skrubb): Påfør tykt lag på grundig renset ansikt og hals. Masser med fingertuppene for å eksfoliere huden. For en rensende detox effekt: la den være på i 10 min. Vaskes av med vann.


 

Utfør Hormetas 15 min massasje på ansikt, nakke og décolleté

 

Brightening Glacial Mask i 15 min

 

Fjerne maske med svamper/varme kluter og Gentle Tonic Water

 

Avslutt med Spot Correcting Ivory Serum, Divine Opalescence Brightening Cream og en spray med Global Eye Contour Cream eller Eye Contour Focus Gel

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods