Meny
Handlevogn 0

Hormeta Ansiktsbehandlinger

I 1949 da Maurice Chapponier oppdaget den utrolige kraften sporstoffer (mikromineraler) har i huden startet han Hormeta hudpleie med et mål: å skape fantastiske ansiktsbehandlinger som er både luksuriøse og deilige, og som gir synlige resultater etter bare en behandling.

Sporstoffer er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse kan føre til dehydrering og for tidlig aldring av huden i tillegg til at huden mister sin fleksibilitet og elastisitet. Ved at Chapponier ioniserte sporstoffene oppnådde han at de trenger raskt inn i huden og begynner å virke umiddelbart.

Chaponniers forskning gjør det mulig å kompensere aldersrelaterte og hormonelle hudproblemer, i tillegg til de som er forårsaket av ytre påvirkning.

Hormeta kombinerer aktive ingredienser og planteekstrakter fra den sveitsiske naturen med effektive ingredienser som Matrixyl 3000, vitanol, hyaluronsyre og eksklusive råvarer som gull og edelstener for å gi hver hudtype det den trenger for å bli balansert og se strålende, sunn og vakker ut.

Vi anbefaler alle våre hudpleiere å ta før og etter bilder av kundene deres når dere utfører en ansiktsbehandling slik at dere kan vise kunden forskjellen etter behandlingen. Det å få se og kjenne en forskjell på sin egen hud er det som gjør at kunder over hele verden forelsker seg i Hormeta og blir trofaste kunder i årevis.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods