Meny
Handlevogn 0

Feel the Lift 90 min - oppstrammende anti-age behandling som løfter

SIGNATURBEHANDLING

En helt ny oppstrammende ansiktsbehandling som inneholder konsentrert granateple blomster, vitamin C, marine kollagen, naturlig brun algeekstrakt og hvit leire. Løfter, strammer opp og redefinerer ansiktets kontur.

  • Stimulerer kollagenproduksjon
  • Gjør huden jevnere og glattere
  • Reduserer rynker
  • Plumper huden
  • Gjenoppretter spenst & elastisitet
  • Gjør huden mykere
  • Gir en frisk & naturlig glød

Fjern makeup og rens huden

Rense hud og fjerne øyesminke med Cleansing Beauty Milk

Gjenta renseprosess med Face Cleansing Cream

Gå over huden med bomullspads med Gentle Tonic Water

Peeling

Velg den Hormeta peelingen du ønsker å bruke:

Enzymatic Peeling (enzym peeling): Drypp noen få dråper direkte på huden og masser det inn i huden. Ikke drypp i hele ansiktet først for da vil du ikke rekke å massere det inn overalt før det har trekt inn så det er best å ta et område av gangen; drypp og masser, drypp og masser. La virke i 5-10 minutter. Kan med fordel kombineres med Vapozon. Vaskes av med vann. Kan brukes på alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Gentle Exfoliating Peeling (mekanisk peeling): Påfør tynt lag på grundig renset ansikt og hals, la virke i 1-2 minutter, gni av peelingen. Fjern rester med Gentle Tonic Water på en bomullspad.

Exfoliating Detox Mask (skrubb): Påfør tykt lag på grundig renset ansikt og hals. Masser med fingertuppene for å eksfoliere huden. For en rensende detox effekt: la den være på i 10 min. Vaskes av med vann.

 

Damp + utklemming ved behov


 

Påfør High Redefinition Cream på ansikt og hals og utfør Hormetas 20 min massasje på ansikt, nakke og décolleté. Du kan bruke litt Massage Cream eller Face Massage Cream hvis det er behov for det.

 

Bland Peel-Off Lift Mask med ca 60ml kaldt eller lunkent vann. Bland raskt og kraftig sammen til en glatt konsistens og påfør maske umiddelbart på ansikt og hals med en spatel. La virke 15-20 min.

 

Dra av masken i sin helhet, nedenfra og opp. Fjern eventuelle resten med bomullpads og Gentle Tonic Water

 

Avslutt med Re-Generation Serum, eller Ultimate Serum no-8, High Redefinition Cream og  Global Eye Contour Cream eller Eye Contour Focus Gel

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods