Meny
Handlevogn 0

Collagen Boost 90 min - SIGNATURBEHANDLING

SIGNATURBEHANDLING

En helt ny oppstrammende ansiktsbehandling som inneholder konsentrert granateple blomster, vitamin C, marine kollagen, naturlig brun algeekstrakt og hvit leire. Løfter, strammer opp og redefinerer ansiktets kontur.

  • Stimulerer kollagenproduksjon
  • Gjør huden jevnere og glattere
  • Reduserer rynker
  • Plumper huden
  • Gjenoppretter spenst & elastisitet
  • Gjør huden mykere
  • Gir en frisk & naturlig glød

Fjern makeup og rens huden

Rense hud og fjerne øyesminke med Cleansing Beauty Milk

Gjenta renseprosess med Face Cleansing Cream

Gå over huden med bomullspads med Gentle Tonic Water

Peeling

Velg den Hormeta peelingen du ønsker å bruke:

Enzymatic Peeling (enzym peeling): Drypp noen få dråper direkte på huden og masser det inn i huden. Ikke drypp i hele ansiktet først for da vil du ikke rekke å massere det inn overalt før det har trekt inn så det er best å ta et område av gangen; drypp og masser, drypp og masser. La virke i 5-10 minutter. Kan med fordel kombineres med Vapozon. Vaskes av med vann. Kan brukes på alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Gentle Exfoliating Peeling (mekanisk peeling): Påfør tynt lag på grundig renset ansikt og hals, la virke i 1-2 minutter, gni av peelingen. Fjern rester med Gentle Tonic Water på en bomullspad.

Exfoliating Detox Mask (skrubb): Påfør tykt lag på grundig renset ansikt og hals. Masser med fingertuppene for å eksfoliere huden. For en rensende detox effekt: la den være på i 10 min. Vaskes av med vann.

 

Damp + utklemming ved behov


Påfør Ultimate serum No. 8 med sirkulære bevegelser eller ved hjelp av innslusningsapparat

 

Utfør Hormetas 15 min massasje på ansikt, nakke og decollete med Face Massage Cream eller Massage Cream. Gå over huden med bomullspads med Gentle Tonic Water


 

Ta et Collagen Mask ark og legg det over ansiktet. Marker med fingrene dine hvor nesen er, ta arket bort fra ansiktet og klipp et opp-ned T hull til nesen.  Påfør 3-5 dråper av Ultimate Serum no.8.

Legg en våt, brettet bomullspad over hvert øye. Legg på kollagenmasken (arket).

Ta 40 ml med Biocatalyst serum with MPC og pensle over masken til hele masken er dekt. Begynne fra midten av ansiktet og fortsett ut til kantene slik at du får bort alle luftboblene. Når du har penslet på en del av serumet slik at masken ligger godt på ansiktet så kan du klippe bort de to hjørnene av masken som stikker ut på hver side av pannen. Disse trekantene kan du bruke på halsen eller andre steder hvor du ser det er behov.

Fortsett å pensle på serum til alt er brukt opp.

La virke i 20 minutter.

 

Dra av masken i sin helhet, klapp restene av serumet forsiktig inn i huden.

 

Avslutt med Collagen Tri-Logic Cream og  Global Eye Contour Cream eller Eye Contour Focus Gel

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods